Badrumshyllor: briljanta idéer om gör-det-själv-element för att ordna om med stil

av Hilda Maria Morgan

06 December 2022

Badrumshyllor: briljanta idéer om gör-det-själv-element för att ordna om med stil
Advertisement

Badrummet är oftast rummet där vi förvarar alla våra kroppsvårdsprodukter och ofta har vi så många att det gör det svårt för oss att hålla ordning på allt. Om vi ​​vill undvika ett alltför rörigt intryck finns det många sätt att hantera utrymmena på och dra nytta av de områden i badrummet som vanligtvis står oanvända. Och bland möjligheterna finns också många idéer som enkelt kan implementeras med gör det själv.

Nedan visar vi dig några riktigt briljanta idéer för att omorganisera ditt badrum på ett kreativt sätt och hitta plats för allt du behöver.

Advertisement

1. Handfatshylla i trä

För att alltid ha produkterna som ska användas dagligen till hands kan du skapa en praktisk trähylla att hänga precis ovanför handfatet. Uppdelad i praktiska fack hjälper den dig att hålla alla dina produkter på sin plats.

Advertisement

2. Hyllor bredvid handfatet

Du vet det där tomma utrymmet mellan handfatet och väggen? Du kan använda det effektivt med mycket enkla trähyllor, som du kan kapa av till perfekt storlek.

3. Ovanför toaletten

Rep och träplankor är beståndsdelarna i denna multipelhylla, som gör att du kan skapa hyllplan ovanför toaletten.

4. Toapappershållare

Har du någonsin funderat på en toapappershållare med förvaringsutrymme? Vi slår vad om att du inte har det, men om du tänker efter så vore det verkligen bekvämt! Det kan också göras väldigt enkelt och ges den form du föredrar.

5. Låda

Även en gammal låda kan förvandlas till en mycket bekväm hylla. För att användas som toapappershållare eller som en enkel hylla, de väldigt lätta att återvinna!

Advertisement

6. Lastpall

De mycket mångsidiga lastpallarna kommer också väl till pass i badrummet. Du kan till exempel återanvända dem som en praktisk hylla till ditt badkar, så att du inte längre behöver förvara dina badprodukter på andra sidan kanten. Och dina handdukar kommer alltid att finnas nära till hands!

7. Fruktlåda

Även gamla fruktlådor av trä kan återvinnas som praktiska hyllor. Använd dem som de är eller måla dem i den färg du föredrar: du kommer att se hur vackert ditt badrum kommer att bli!

Advertisement

8. Rör

Har du precis bytt ut de gamla rören? Släng dem inte: du kan återanvända dem för att göra underbara och praktiska badrumshyllor.

9. Trästege

Har du en gammal trästege att byta ut mot en ny kan du ge den nytt liv genom att använda den som hylla. Som den är eller utrustad med stora hyllor eller korgar kan du lämna den obehandlad för en mer rustik och ovårdad look, eller slipa den och måla om den i den färg du föredrar.

Advertisement

10. Korgar

Gamla korgar i metall eller flätade korgar kan bli underbara hyllor, upphängda på väggen som de är eller fastkrokade på en skena. Du kan också göra underbara korgar genom att klä in en kartong i snöre.

Nu är det dags att leta efter lite återvinningsmaterial i huset eller garaget: redo att öppna verktygslådan?

Advertisement