Förvandla ett mardrömsbadrum med bara några få steg : en bedrift som verkade omöjlig

av Hilda Maria Morgan

20 Augusti 2022

Förvandla ett mardrömsbadrum med bara några få steg : en bedrift som verkade omöjlig
Advertisement

Att städa badrummet skrämmer de flesta, men om platsen är vår och vi vet att vi hittills städat regelbundet kan vi hantera det med mindre besvär. Men vad händer om vi går in i ett hus och upptäcker ett oanständigt badrum, bortom mardrömmens gräns? Många av oss skulle säkert fly och ge upp innan vi ens börjat.

Så är inte fallet med denna tiktoker, som i en video visar oss hur hon lyckades städa och sanera ett badrum som skulle ha skrämt till och med Shrek!

via @aurikatariina/TikTok

Advertisement
@aurikatariina/TikTok

@aurikatariina/TikTok

Aurikatariina har gjort sig känd på sociala nätverk med sloganen "Queen of cleaning" och vi måste säga att denna titel är välförtjänt och i en video visar hon oss hur man förvandlar ett mardrömsbadrum till ett användbart rum med några få steg. Rörigt och blockerat handfat, smutsig badrumsinredning, smutsiga svarta kakelplattor och klotter av permanenta markörer, smutsiga golv. Kort sagt, ett riktigt trauma för de som hade tittat in genom dörren!

Men all denna smuts stoppade inte renhetens Drottning, som utrustad med rosa gummihandskar så småningom började ge nytt liv åt den monstruösa platsen.

Advertisement
@aurikatariina/TikTok

@aurikatariina/TikTok

Först tog hon hand om handfatet, tömde det på föremål som placerats där i onödan och rensade avloppet. I videon använder kvinnan en vanlig avloppsrensningsmedel, men om du vill ha ett hemgjort alternativ hittar du i kommentarerna under videon några råd som liknar de vi ofta anger: bikarbonat och uppvärmd ättika eller, om ättikan stör dig, till och med bikarbonat och grovt salt med mycket hett vatten.

Sedan går hon gradvis vidare för att städa resten av badrumsinredningen: handfatet, kakel, fogarna, toaletten. I videon använder kvinnan diskmedel och avfettningsmedel för ugn för att ta bort texterna från kakelplattorna och rengöra fogarna med hjälp av en grov svamp och en spatel. Dessa produkter är dock inte desinficerande; om du också vill eliminera bakterier rekommenderar vi, i slutet av denna "avfettnings"-operation, att du använder ett desinficerande rengöringsmedel eller blekmedel för sanitetsgods.

@aurikatariina/TikTok

@aurikatariina/TikTok

Resultatet är verkligen fantastiskt: det verkade inte finnas något hopp för det badrummet, och många användare trodde att det inte gick att få rent. "Jag litar inte på detta i alla fall" sa en av dem med hänvisning till eventuell förekomst av bakterier och smuts trots den grundliga rengöringen "Jag skulle ha bytt hus" sa en annan prompt. Någon undrade hur det är möjligt att ett badrum blir så här lortigt i ett hem.

Vi har inget svar på den frågan, men vi kan verkligen inte annat än ansluta oss till allas komplimanger till denna unga kvinna för hennes otroliga talang! Kolla in videon om denna fantastiska förvandling på TikTok!

Advertisement