11 utmärkta exempel på återvinning för att ge en touch av vintage till trädgården genom att inreda den med gamla föremål

av Hilda Maria Morgan

29 Juli 2022

11 utmärkta exempel på återvinning för att ge en touch av vintage till trädgården genom att inreda den med gamla föremål
Advertisement

Det är inte alltid lätt att sätta in något vintageföremål på ett harmoniskt sätt i heminredningen, men när det kommer till trädgården blir det nästan naturligt: ​​många gamla föremål och kanske till och med rostiga eller i alla fall lite tidsmärkta kan komma till pass med hjälp av växter och blommor, kombinerade i konstnärliga installationer med en oemotståndlig rustik smak.

Hinkar, vattenkannor och metallföremål, samt gamla möbler som inte längre skulle få plats i huset, och till och med speglar för att göra trädgården till en mystisk och förtrollad plats. Låt dig inspireras av kreativa återvinningsidéer att inreda trädgården med som de du ser nedan.

Advertisement

Gamla skottkärror som är förstörda av rost, tunga och obekväma att använda vid det här laget, är föremål som inte är värda att renovera, men det skulle vara synd att inte använda dem som planteringskärl: de verkar gjorda för just detta!

Advertisement

Galvaniserade metallbaljor och vattenkannor kan skapa konstnärliga kompositioner som kan användas i vilken trädgård som helst, kanske för att försköna de mest anonyma hörnen.

En regnkedja gjord av många tekannor i följd, som sedan leder vattnet till en stor koppformad vas i botten: det är konst som interageras med naturen genom kreativ återvinning!

Har du några väggar skyddade från vatten kan du hänga gamla lås med knoppar, och på dem kan du till exempel torka blomklasar eller aromatiska örter.

Vilken robust låda eller trälåda som helst kan utrustas med hårnålsben, som är populära inom modern design, och bli ett originellt planteringskärl.

Advertisement

Annars kan gamla gjutjärnssymaskiner återvinnas som underlag för bord och massor av andra trädgårdsmöbler!

Ett stort vagnshjul i metall som används som en piedestal för att fixera fågelbadet så att fåglarna kan dricka: vackert och användbart.

Advertisement

En inverterad lampskärm bär upp en emaljerad metallskål och vips har du en kruka för suckulenta växter eller kanske till och med blomlökar.

En remskiva och två metallhinkar: en originellt hängande planteringskärl att kopiera.

Advertisement

Vill du göra din trädgård mer magisk och mystisk: överraska besökarna med en vintagespegel bland bladverket på några växter!

Gamla sängar, spjälsängar, soffor med mera: vintagemöbler, även om de reduceras till bara en metallstruktur, kan bli trädgårdsmöbler!

Gillar du att inreda trädgården med vintagedetaljer?

Advertisement