Återvunna fruktlådor: 10 fantastiska skapelser att efterhärma

av Hilda Maria Morgan

27 Juli 2022

Återvunna fruktlådor: 10 fantastiska skapelser att efterhärma
Advertisement

Det finns få återvinningsföremål eller material som är så mångsidiga som fruktlådor. De är väldigt lätta att hitta och tack vare sin form och material kan du göra vad du vill med dem. Vi tänker på inredningsartiklar, förstås. Vardagsrum, hall, kök, sovrum för vuxna och barn, badrum och även trädgård kan inredas vackert med fruktlådor.

Återanvändningen av detta föremål är lätt och ger överraskande resultat, med fördelen att kunna få verkligt originella och okonventionella möbler och inredningstillbehör, i ordets bästa mening. Ta en titt på de fantastiska idéerna som samlats nedan.

Advertisement

Ett underbart växtställ kan vara en bra idé för att pryda en balkong eller veranda.

Advertisement

Med två fruktlådor och två träskivor kan du göra ett härligt multifunktionsskåp, som till exempel kan användas som en liten bokhylla och tv-hylla.

Att måla lådor och foga ihop dem för att skapa en bokhylla är förvisso en av de mest populära idéerna, men det ger alltid en stark visuell effekt.

Fina möbler till barnrummet är ett utmärkt projekt att göra för att spendera lite och få speciella och roliga möbler.

Ett tåg som fungerar som en blomlåda gjort med fruktlådor kan vara en bra idé för att försköna trädgården.

Advertisement

Och om du har barn, varför inte bygga ett leksakståg till dem, eller ännu hellre, ett tåg som fungerar som leksaksbehållare? Det går att skapa riktigt fina.

Fantastiska och färgglada förvaringspuffar är idealiska att placera i husets alla rum, genom att göra dem olika beroende på rummens färg och stil.

Advertisement

Soffbordet i vardagsrummet är en annan stor klassiker som kan göras med fruktlådor. Om det görs med rätt försiktighetsåtgärder har det inget som saknas, angående stil och komfort, jämfört med ett soffbord köpt i någon specialiserad butik.

Att använda staplade lådor som ett badrumsförvaringsskåp kan vara en bra lösning för stil och bekvämlighet.

Advertisement

Och om du vill göra ett mer detaljerat arbete med uppmärksamhet på detaljer, kan du också med en göra en toalettpappershållare.

De potentiellt genomförbara idéerna är fortfarande många. Vi har valt ut en liten del av den. Du kan välja att kopiera dem eller bli inspirerad för att skapa tusen andra olika saker. Valet är upp till dig.

Advertisement