10 fantastiska förslag för att möblera med den övre delen av lastpallen

av Hilda Maria Morgan

10 Juli 2022

10 fantastiska förslag för att möblera med den övre delen av lastpallen
Advertisement

Lastpallen är idag ett av de återvunna materialen par excellence. De används allt oftare av dem som är involverade i kreativ återanvändning. Och teknikerna som används är så varierande och många att du verkligen kan göra vad som helst. Med ett material som du inte betalar för utan som kan fås gratis av de som ska göra sig av med dem går det att skapa exceptionella möbler och inredningstillbehör. Föremål som fungerar precis lika bra som de som köpts specifikt för hemmet.

Här är några idéer som vi har samlat för att dra nytta av toppen av lastpallen. Du kan skapa objekt med en unik design, mycket användbara i vardagen och riktigt vackra att ha hemma. Lykthållare, flaskhållare, hyllor, bokhyllor, är bara några av de fantastiska möjliga skapelserna. Vi råder dig att ta en titt.

Advertisement

Ett första genialt förslag är flaskhållare att hänga på väggen eller placeras vilande på golvet. En liten hemvinkällare eller en hörnbar kommer verkligen att uppskattas av dina gäster.

Advertisement

Typerna av lykthållare som kan erhållas från den övre delen av lastpallen är många. Från små hängande på väggen till höga, som en golvlampa, från träfärgade till färgglada, från snidade till decapè. De är vackra och inreder smakfullt interiörer, trädgårdar, verandor och miljöer för alla typer av evenemang.

En toalettpappershållare av lastpall är vad du behöver i ett badrum som söker efter att vara bekvämt men väldigt originellt.

Medan ett snyggt skoskåp, placerat i hallen, kan hjälpa dig att hålla ordning på dina skor, vilket ger en extra stil till miljön.

I hyllorna gjorda med lastpallen kan du placera allt möjligt. De är gjorda som en ficka och är idealiska för böcker, skivor, DVD-skivor och mycket mer.

Advertisement

Om du vill skapa något mer komplett och speciellt kan en klädhängare med inbyggd hylla vara det du letar efter.

Ett lika bekvämt och speciellt alternativ är en sminkhylla i badrummet. Du kan till och med borra hål på ytan där du ska sätta in sminkborstarna. Och så får du en välutrustad och väldigt vacker sminkhörna.

Advertisement

De tidigare nämnda lykthållarna kan också få den dubbla funktionen av lykthållare och växthållare, användbara för att inreda drömplatser för oförglömliga tillfällen.

Vi återgår ett ögonblick till hyllorna, du skulle kunna lägga till lådor och hänga dem diagonalt, på olika höjder, för att göra dem mer lämpade för en hall eller ett elegant vardagsrum.

Advertisement

Slutligen är en enklare men visuellt inte trivial idé att skapa hyllor från lastpallen med pallarnas träkuber. De skulle vara perfekta för att ställa ut olika föremål eller, varför inte, visa upp samlingar av något slag.

Kort sagt, utrusta dig med lastpallar och kreativitet och skapa underverk.

Advertisement