Virkade sommartoppar för bebisar: inspireras av flera fräscha och färgglada mönster!

av Hilda Maria Morgan

14 Juni 2022

Virkade sommartoppar för bebisar: inspireras av flera fräscha och färgglada mönster!
Advertisement

Linnen, tunikor, perforerade ponchos med mera: även för barn är det möjligt att tillgripa virkning för att göra kläder perfekta för sommaren.

Fräscha och färgglada virkade verk som är gjorda med mjuka stygn, de som skapar ett tyg som inte är för tjockt och tungt, är verkligen idealiska för den varma årstiden. Det finns mycket att välja bland i valet av bomull (eller kanske lin, men inte bara!) och valet av den lämpligaste nyansen för plaggets design men framför allt för tyget och färgerna på modellen som kommer att använda skapelsen! Inspireras av dessa idéer av härliga sommartoppar.

Advertisement
eandpcrochet.com

eandpcrochet.com

Fräsch och somrig, den här toppen är väldigt lätt: en trapets som mestadels arbetas i hög stickning och sedan dekorerad med fransar som täcker framsidan av bysten, medan baksidan förblir fri. En spets runt halsen och ett band på ryggen som stänger den, även perfekt som strandtopp! Ett litet projekt, utan svårigheter: det slutförs snabbt och du kan låta fantasin flöda i valet av färger!

Advertisement

En T-shirt med bara antydda ärmar, så att den nästan ser ut som en tunika. Även i det här fallet är bearbetningen inte alltför komplicerad, utan slutar med att skapa ett genombrutet diamantmönster som fungerar bäst med ett enfärgat garn och kanske till och med i neutrala nyanser. När du har slutfört den till ett barn, kommer du förmodligen att vilja justera måtten för att skapa en i vuxenstorlek också!

coolcreativity.com

coolcreativity.com

Halvvägs mellan en miniklänning och en lång ärmlös topp är denna topp supermångsidig och kan anpassas genom att välja vilken kombination av färger du vill på V-ränderna. Fortsätter du virka blir det en somrig miniklänning i sitt utsvängda snitt.

hearthookhome.com

hearthookhome.com

Mjuk och mycket bekväm, denna perforerade poncho är ett annat plagg som kan användas på många olika sätt och i många ögonblick. Den kan ersätta en lätt skjorta när det bara är aningen svalt, den kan kombineras med ett linne för en mångsidig look eller till och med bli en solklänning eller ett plagg att ha över bikinin.

sweeteverlyb.com

sweeteverlyb.com

En topp som går ner över midjan och vidgar sig mjukt: den är ribbad och prydd med enkla detaljer i kanterna som gör att den även passar för att gå ut vid något lite viktigare tillfälle.

Advertisement
hookedonhomemadehappiness.com

hookedonhomemadehappiness.com

En tunika som ska användas för sig eller ovanpå något linne eller t-shirt: utförandet är enkelt, stilen aningen bohemisk. Det är upp till dig att bestämma om du vill använda garn i en färg eller kombinera flera nyanser... Eller kanske hitta en kompromiss med melange.

En annan crop top knuten i nacken och som lämnar ryggen fri, med fransar på magen. Här är livstycket dock gjort med solida paneler och dekorerad med kontrasterande blommor: även detta verkar förmedla den lätthet och frihet som symboliserar sommaren!

Advertisement

Och vad sägs om en bekväm ärmlös tunika med breda ärmhål och sidoprofiler dekorerade med pompoms? Kanske skulle det vara tilltalande även med ett enfärgat garn, men det är definitivt en så enkel modell att den låter dig våga även med regnbågsnyanser eller kombinationer av flera färger, tycker du inte?

Har du redan gjort virkade barnsommarklänningar?

Advertisement