Lastpallar i badrummet: 11 briljanta idéer för att inreda badrummet med DIY-återvinningsprojekt!

av Hilda Maria Morgan

27 Mars 2022

Lastpallar i badrummet: 11 briljanta idéer för att inreda badrummet med DIY-återvinningsprojekt!
Advertisement

Till gör-det-själv-möbelprojekt används ofta trä, särskilt återvunnet trä... Som ofta inte är något annat än trä gjort av lastpallar. Pallar som fortfarande är i gott skick är faktiskt en ekonomisk resurs och mycket användbara för att skapa tillbehör och till och med riktiga möbler. Med dem inreds ofta på ett rustikt sätt, men inte bara: allt beror på kreativiteten hos dem som arbetar med dem.

Även badrummet kan möbleras med delar byggda av träet från lastpallar: speglar, hyllor med mera som inreder med en rustik touch som går att personlighetsgöra hur du vill. Ta en titt på idéerna nedan.

Advertisement

En robust spegel med tjock ram och en bekväm lådhylla i botten: med hjälp av brädorna från lastpallar, ordentligt slipade och impregnerade med närande och skyddande behandlingar, kan en möbel gjord med en liten kostnad hålla år ut och år in.

Advertisement

Ofta utnyttjas inte utrymmet runt och ovanför toaletten fullt ut, vilket skulle kunna utrustas med en struktur med hyllor av olika slag: man skulle kunna bygga en specialtillverkad med lastpallar, för att lägga rengöringsmedel, toalettpapper och många andra saker som kanske tidigare varit utspridda i badrummet.

En hylla med fack och en bekväm skena i botten att använda som handdukshållare. Enkelt men praktiskt.

Ett lager färg räcker för att anpassa panelerna med hyllor till vilken stil du än önskar: de kommer att fungera som dekorativa och användbara tillbehör.

Om du behöver en plats att förvara handdukar på kan du göra en möbel av trä från lastpallar.

Advertisement

Väggen vid spegeln kan utrustas med enkla hyllor för att placera hårtorkar och tillbehör av alla dess slag, så att de alltid är redo att användas.

Det råder ingen brist på idéer för att bygga bekväma toalettpappershållare.

Advertisement

Och om du vill inreda med minihyllor för små flaskor som de med eteriska oljor, kosmetikaprodukter, miljöparfymer och liknande, är lastpallar användbara!

En lång och smal låda: det är den stora och platsbesparande behållaren som kan monteras under spegeln för att rensa hyllan runt handfatet.

Advertisement

Träskivorna och repen skapar bekväma och trevliga hängande hyllor.

Du kan också använda återvunnet trä för att bygga en möbel för att skapa en bekväm tvätthörna i badrummet.

Gillar du dessa idéer?

Advertisement