Du kommer aldrig att tappa bort dina husnycklar igen: med en snygg väggnyckelhållare hittar du dem alltid

av Marika Grimaldi

27 Oktober 2021

Du kommer aldrig att tappa bort dina husnycklar igen: med en snygg väggnyckelhållare hittar du dem alltid
Advertisement

Hur många gånger rusar vi inte ur huset och hittar inte den uppsättning nycklar vi behöver? Det är förseningar som verkligen får dig att tappa tålamodet och ibland får de helt enkelt inte uppstå. För att undvika sådana moment finns det två metoder: du kan ha en skål eller ficktömmare nära ingången, försök att inte fylla den med för många ytterligare föremål. Eller, om det inte finns plats att ställa dessa, utnyttja även en liten del av väggen på entrédörrens sidor.

Även med väldigt enkla gör-det-själv-projekt, t.o.m lämpliga för dem som vill ta sina första steg i DIY-världen, kan du skapa söta väggnyckelhållare, som de du ser nedan.

Advertisement

En ram med en enkel skena fäst på framsidan där du kan hänga de olika krokarna och även placera en hylla för att dekorera entrén med en växt.

Advertisement

En kreativ idé som kan anpassas varje dag: en skiffertavla som har krokar för att hänga upp nycklarna och även en minihylla för dekorativa burkar eller som man kan placera solglasögon på eller tillbehör att grabba tag i eller lägga ifrån sig i farten.

Ett projekt som kan förberedas på några minuter: välj en träskiva som du gillar, även en bit lastpall blir bra, och efter att ha sandpapprat den och eventuellt målat med impregneringsmedel eller färgfernissor som matchar möblerna är det bara att fixa klädkrokarna som också är användbara för uppsättningar av nycklar. Den tar lite plats och är väldigt bekväm!

En idé med lite etnisk design: det finns verkligen tusen sätt att använda trä och skapa sådana här föremål.

Det är något oändligt roligt och fascinerande med byggklossar som LEGO, och de fungerar även för en väggnyckelhållare.

Advertisement

En uppsättning hyllor och väggnyckelhållare med en enkel, väsentlig och trendig design. Den skulle se bra ut var som helst.

En stor panel för att tydligt se alla nyckelknippor.

Advertisement

En rustik modell, med återvunnet trä, och redo att rymma nycklar men även tillbehör som t.ex många olika par solglasögon.

En bild med bakgrund täckt med ett tunt ark av kork: det är en mycket trevlig idé, som skulle fungera med vilken ram som helst med enkla former, men även kanske t.o.m med de mer bearbetade. Och istället för kork kan du också använda några tygrester eller till och med tapetrester!

Advertisement

När tennisbollar blir gamla och du inte längre kan spela med dem kan du återvinna dem på ett väldigt roligt sätt, som det här.

Enkelt och diskret, en nyckelhållare för dig som älskar nordisk design.

Vilken idé gillar du bäst?

Advertisement