Visa dina familjefoton i ditt hem med dessa 14 bedårande fotohållare

av Hilda Maria Morgan

24 September 2023

Visa dina familjefoton i ditt hem med dessa 14 bedårande fotohållare
Advertisement

Familjefotografier är den perfekta dekorationen när du vill ge dina rum värme och personlighet: vad passar bättre än våra egna minnen för att värma upp vårt hem? Men det händer ofta att våra fotografier är ordnade på väggarna eller på möblerna på ett slumpmässigt sätt, vilket resulterar i att de kopplas bort från varandra och resulterar i en brist på känslor som i förlängningen gör dem osynliga både för oss och för våra gäster.

Fotografierna borde istället kunna berätta vår familjehistoria, gärna med ett uppställande som gör att du enkelt kan lägga till andra episoder till din berättelse genom bilder med vittnesmål om resor, viktiga händelser och barnens ständiga utveckling. Involvera också din familj i att kontinuerligt uppdatera er släkthistoria, genom att hjälpa barnen i verksamheten så att de också kan känna sig delaktiga.

Nedan föreslår vi 13 intressanta och bedårande fotohållare för dina familjefoton.

Advertisement

1. Som i en fotostudio

Enkla stålkablar sträckta längs väggen och fotografier som hängs i följd på krokar får dig att känna dig som om du befann dig i en fotostudio.

Advertisement

2. Fotografier utan ram

Vem har sagt att du behöver en ram för att hänga upp fotografier? Prova en alternativ metod, till exempel att helt enkelt fästa dem på väggen med färgad tejp.

3. Fotohållargren

Dina fotografier skulle se underbara ut hängande från snören som hänger från en enkel gren.

4. Broderibågar som fotohållare

Gör en fotografisk ljuskrona med broderibågar som du kan hänga dina fotografier på. Fäst dem med små klädnypor i trä för ett perfekt resultat.

5. Fotohållarstege i trä

En gammal trästege kan vara den exceptionell fotohållaren för att dekorera din vägg. Använd pinnarna som stödytor för ramarna.

Advertisement

6. Galgfotohållare

Galgar kan enkelt återanvändas som fotohållare: häng dem på väggen och utrusta dem med krokar, de blir verkligen snygga.

7. Foto-lampskärm

Att göra en härlig lampskärm med dina familjefotografier kommer att hänföra dig varje gång du tänder lampan och dina gäster kommer att bli förtjusta.

Advertisement

8. Fototräd

Ett fototräd skulle verkligen vara perfekt för kontinuerliga tillägg till din berättelse. Skriv helt enkelt ut fotona för att se dem visa upp dem direkt!

9. Fotostenar

Skapa originella fotohållare genom att montera en metalltrådädelstenar för att använda som prydnadsfotohållare.

Advertisement

10. Väggsläktträd

Skapa ett släktträd på ena väggen med väggklistermärken och fotoramar.

11. Fotohållare av skärp

Hur vore det om du använde gamla skärp som fotohållare?

Advertisement

12. Rockring av minnen

Känner du dig för gammal för rockringen? Återanvänd den för dina minnen som du hänger upp på väggarna.

13. Fotohållare av en glasvas

Gör fotografi-kuber att placera i en glasvas på soffbordet eller på vardagsrumsmöblerna. Du kan fortsätta att fylla på den när dina minnen ökar.

Vilket projekt väljer du för dina fotografier?

Advertisement