Lägg till det här knepet till din garderob för att göra den prydligare med en rolig och användbar dold detalj

av Hilda Maria Morgan

22 Mars 2023

Lägg till det här knepet till din garderob för att göra den prydligare med en rolig och användbar dold detalj
Advertisement

En välstrukturerad garderob är ett stort litet nöje i alla hem. Oavsett om det är en klassisk garderob full av fack eller en klädkammare som upptar ett hörn eller ett helt rum, att kunna ordna varje kategori av kläder och accessoarer på ett prydligt sätt hjälper oss att leva med lite extra lugn, utan att behöva oroa sig för att behöva leta efter kläder i de klädberg som skapas när man inte kan organisera utrymmet ordentligt. Till detta skulle vi kunna använda oss av ett knep, något användbart, men dolt (så att det inte förändrar garderobens estetik över huvud taget) men som hjälper oss att organisera kläderna som ska läggas i tvättkorgen på ett riktigt roligt sätt.

Detta är ett mycket enkelt DIY-projekt som presenteras av Instagrammaren @tiffanytcheng. Läs vidare för att få veta mer.

Advertisement
tiffanytcheng/Instagram

tiffanytcheng/Instagram

Den nödvändiga förutsättningen för att kunna efterlikna Tiffanys gör det själv-inredningsknep är att ha en hylla som alltid är fri i garderoben, och som har ett tomt fack under. Det är inte nödvändigt att facket har en skåpsdörr, men det vore bättre om det hade en, om så bara på grund av en estetisk faktor. När detta tillstånd är säkerställt kan du skapa en mycket trevlig tvättlucka!

Det du behöver är:

  • Ett svänglock från någon papperskorg. Välj en som är välgjord och har en hyfsat fin design. Och se till att diametern är tillräckligt stor för att bekvämt kunna få igenom de flesta kläder som tröjor eller byxor.
  • En såg
  • Sandpapper
  • Silikon eller annat starkt lim
  • En tvättkorg

Du har förmodligen gissat hur du ska gå tillväga:

1.       Rita formen på locket på hyllan där du ska skapa luckan, välj den plats som matchar exakt med det tomma facket nedanför, där de smutsiga kläderna kommer att landa.

2.       Såga ut motsvarande träbit med sågen.

3.       Jämna ut eventuell strävhet i hålet med sandpapper.

4.       Fäst locket: det bör sticka ut något ovanför hyllan.

5.       Placera tvättkorgen i facket nedanför, redo att direkt samla upp allt som slängs i luckan.

Det var allt, det är verkligen ett enkelt, snabbt och billigt projekt. Titta på videon nedan för att se hur enkelt och roligt det är att få smutsiga kläder att försvinna med denna briljanta grej.

Advertisement
Advertisement