10 underbara inredningsidéer från återvinning av gamla resväskor

av Hilda Maria Morgan

09 Januari 2023

10 underbara inredningsidéer från återvinning av gamla resväskor
Advertisement

Gamla resväskor är inte bara oanvändbara föremål från en svunnen tid, utan en riktig behållare full av minnen och känslor som upplevts på de resor de följt med oss ​​på. Det är därför det ibland är svårt för oss att göra oss av med dem när de är för utslitna för att fortsätta utföra sin funktion. Så vad kan man göra för att inte lämna dem i garderoben att samla damm och bara ta upp plats i onödan?

Svaret är enkelt: återvinn dem som inredningstillbehör! Nedan föreslår vi 10 fantastiska idéer som förvandlar dina gamla resväskor till originella och underbart unika inredningsattiraljer.

1. Bokhylla

Separera de två halvorna av resväskan och häng upp dem på väggen genom att lägga till insatser: det kommer att bli en perfekt bokhylla! Eller en bra hylla för alla dina minnessaker.

Advertisement

2. Nattduksbord

Om du saknar sängbord i ditt sovrum är resväskor den perfekta lösningen: för en känsla av vintage i ditt sovrum.

3. Beauty zone

Vad sägs om ett underbart sminkbord? En öppen resväska, några glödlampor och några hyllor och spelet är kirrat. Du kommer att känna dig som en riktig diva!

4. Skrivbord

För de som älskar att läsa och skriva, ett fantastiskt skrivbord, för att återvända till charmen hos författarna från det förflutna.

5. Hundkorg

Saknar du hundkorg till din lurviga vän och du har en gammal resväska är detta den perfekta lösningen: en öppen resväska, en kudde och hundkorgen är klar.

Advertisement

6. Fåtölj

För en riktigt originell fåtölj, öppna en resväska, lägg till ben och en kudde och du är klar!

7. Sidobord

Saknar du istället en avlastningsyta i hallen är ett sidobord vad du behöver.

 

Advertisement

8. Dockskåp

Ett dockskåp är den idealiska lösningen för att hålla barn glada och för att återvinna gamla resväskor.

9. Verktygslåda

Oavsett om det är det nödvändga till sömnad eller målarutrustning eller murarens verktyg, finns det inget bättre än en resväska för att förvara det snyggt och prydligt! Mycket lite räcker!

Advertisement

10. Byrå

Skapa en byrå med gamla resväskor: ditt rum kommer att få en ytterligare förvaringsenhet och din garderob får mer utrymme. Utan att ge upp minnena.

Vilket projekt föredrar du för dina gamla resväskor?

Advertisement