Arkitektoniska fel och fasor: 10 verkliga mardrömslägenheter

av Hilda Maria Morgan

06 September 2022

Arkitektoniska fel och fasor: 10 verkliga mardrömslägenheter
Advertisement

Vem har aldrig haft att göra med fastighetsmäklare eller husägare eller de som hyr ut, som är sådana rackare att de försöker sälja en arkitektonisk katastrof för en förmögenhet? Det finns massor av dem, både skurkar och arkitektoniska katastrofer. Och det finns verkligen ingen gräns för det värsta.

Vissa situationer är så obehagliga och absurda att man bara kan göra narr av det och skratta åt det, även om man skulle vilja riva sig i håret och misströsta. Nedan visar vi dig några av dessa mardrömslösningar som vem som helst skulle kunna stöta på, även om de verkar skapade med photoshop eftersom de är så osannolika.

Advertisement

Från att "ha allt nära till hands" till att "låta situationen gå över styr" är en hårfin gräns. Här är den praktiska demonstrationen. För dem som alltid har bråttom och behöver multitaska skulle det dock kunna vara det perfekta hemmet.

Advertisement

Ibland räcker det med en luftström för att kunna andas igen. I det här fallet blir det bokstavligen en luftström.

Med en sådan entré behöver du verkligen hålla dig pigg och i form. Och i händelse av en jordbävning skulle det verkligen vara bekvämt för dem som bor där.

Det är något fel med dessa lådor. De är dock en sporre att göra saker lugnt och koordinerat, särskilt för dem som darrar på händerna. Och en annan positiv sida är att det inte är någon fara att glömma dem öppna.

De som bor på andra våningen i det här huset skulle kunna fundera över att skaffa en mycket bekväm gaffeltruck med panoramautsikt.

Advertisement

I vissa situationer blir det väldigt tydligt att man inte kan springa ner (eller upp!) för trappan. Och lycka till när du bär stora paket och resväskor.

När du gör ett misstag är det viktiga att försöka lösa det, oavsett hur. Felet på bilden löstes på ett smart sätt.

Advertisement

Ofta gömmer man nycklarna under dörrmattan. Här behövs utan tvekan en dörrmatta. Men det vore bättre att undvika att gömma nycklarna där under.

Sedan vet vi att ett badrum i sovrummet alltid är en av de mest eftertraktade bekvämligheterna. Detta är ett badrum i den mest autentiska och konkreta bemärkelsen av frasen.

Advertisement

Och här, längst ner i vår lilla skräckartikel, ett sätt att hålla benen och rumpan tonade, helt enkelt genom att gå på toaletten ofta.

Vad tror du? Har du någonsin sett något liknande eller ännu värre?

Advertisement