Kartonger som organizers i hemmet: ta reda på hur du bäst återvinner dem!

av Hilda Maria Morgan

13 April 2022

Kartonger som organizers i hemmet: ta reda på hur du bäst återvinner dem!
Advertisement

Det finns många ytor i huset som är fyllda med en myriad av små föremål, där också förvirring uppstår nästan spontant: skrivborden med sina pappersvaror, arbetshyllorna där vi ägnar oss åt kreativa aktiviteter men också lådorna till möblerna i vilka vi proppar in alla typer av tillbehör och verktyg, inklusive smink. För att hålla ordning i dessa fall kan man ta till föremålshållare och avdelare, dvs organizers av de mest olikartade former, som passar för alla tillfällen.

Och dessa organizers kan byggas genom att återvinna kartongbitar från kartongerna som kommer vid onlineköp och liknande. Kolla in idéerna nedan.

Advertisement

Med lådor som skokartonger kan du skapa små hyllor för föremål som nagellack och andra små förpackningar, perfekt för väggmontering. För att fullborda projektet, måla eller klä in kartongen med färgat papper.

Advertisement

Flingförpackningarna: några snitt och lite lim och så kan du skapa bekväma dokumenthållare att använda på hemmakontoret.

Och om du behöver dokumentmappar att hänga på väggen kan du bygga en med en platt kartong, formad som en pizza.

Skokartongerna är idealiska att förvandlas till lådor av en kartongbyrå: du kan gå loss med handtagen!

Några kartongbitar för att bilda ett slags högt rutnät, lämpligt avslutade på de övre kanterna: det är helt enkelt en avdelare att använda i lådor!

Advertisement

Till skrivbordet kan du skapa pennhållare av kartong (men även verktygshållare och penslar till de andra rummen) fulla av användbara fack.

En rymlig men kompakt organizer där plats för allt kan hittas: mycket användbar för att rensa på ett skrivbord och ordna upp situationen.

Advertisement

Du kan också skapa dem genom att lägga in avdelare i en låda och sedan ställa den upprätt.

Och vad sägs om ett stativ till din bärbara dator i en bekväm vinkel, komplett med ett fack för förvaring av kablar eller tillbehör under?

Advertisement

Istället för att sprida märkpennorna över hela skrivbordet (eller skruvmejslar på arbetsbänken) kan du hålla dem snyggt och prydligt med en minihylla.

Vilken idé gillar du bäst?

Advertisement