11 användbara sätt för att återvinna trägalgar

av Titti Carlberg

01 Februari 2022

11 användbara sätt för att återvinna trägalgar
Advertisement

En bostad som överraskar med geniala och oväntade inredningslösningar visar en obestridlig charm för alla som besöker den, och för den som bor i den är det roligt att komma på ovanliga inredningsidéer. Återvinningsprojekt låter dig ofta göra just det genom att komma på nya funktioner för vanliga föremål. Till exempel så kan trägalgar återanvändas på verkligt originella sätt, förvandla dem till möbler eller till och med till användbara tillbehör som galgar att hänga på väggen, fotoramar eller smyckeskrin.

Nedan föreslår vi några projekt som du kan replikera för att inreda din bostad genom att återvinna trägalgar.

Advertisement
Tutorial via organizedclutter.net

Tutorial via organizedclutter.net

Ett annorlunda sätt för att sätta upp en tavla på väggen, sätt bara in skruvkrokar i träet och häng upp tavlan med ett snöre.

Advertisement
Tutorial via a-heart4home.blogspot.com

Tutorial via a-heart4home.blogspot.com

Genom att fylla trädelen med krokar kan du hänga upp alla dina halsband, armband och till och med örhängen, och halsdukar kan få plats på den horisontala stången!

Många galgar placerade i motsatta lägen och sammanfogade av träpinnar av samma material: här är ett gör-det-själv diskställ som du även kan använda för att hålla ordning bland kastruller och lock i köksskåpen.

Tutorial via instructables.com

Tutorial via instructables.com

Fäst på en träpanel, genom att använda en tredjel på varje galge, med kroken nedåt: detta är en klädhängare till entrén, som tillverkas med en minimal kostnad. Och du kan anpassa den genom att måla den svart eller i en färg som matchar hallmöblerna.

En filtpanel med fickor för att organisera föremål på väggen och rensa skrivbordet: när du får ordning genom att använda kreativitet.

Advertisement

Galgar med minimal stil och full av fantasi.

Tutorial via hogarmania.com

Tutorial via hogarmania.com

Trägalgar kan också bli benen på ett sängbord, till de som ska användas till frukost, eller till och med för att arbeta på datorn i sovrummet eller i soffan.

Advertisement

Målad i en ljus färg och används för att stödja två paneler som består av enkla trähyllor: detta är ett skoställ till entrén.

En liknande idé, med de robusta galgarna som fungerar som ben och stöd för hyllor i ett bord som du kan placera bredvid soffan eller en fåtölj i vardagsrummet, i hallen eller utanför ytterdörren.

Advertisement

De blir perfekta ben till små bord.

Även möbler med en riktigt intressant och originell design kan komma fram!

Skulle du vilja göra några genomföringsprojekt som dessa?

Advertisement