Hur man förvandlar sin säng till en oas för avkoppling: smarta produkter för att ha det bekvämt

av Titti Carlberg

22 Juni 2024

Advertisement

Att vara lat är som vi vet ganska ogillat, men då och då är det bra att unna sig själv några dagars ledighet för att ladda energi. Om lathet är en del av ditt sätt att vara kommer ingen eller inget kunna distrahera dig från ditt maraton tittande på en tv-serie i din varma säng eller soffa.

Så varför inte göra dina dagar i sängen ännu bekvämare med några tillbehör som är designade för dig. Nedan visar vi 14 tillbehör som kommer att göra dina lata dagar ännu latare.

1. SwitchBot för ett smart hem

Amazon

Är din största önskan ett smart hem som du kan styra helt och hållet från din smartphone? Den perfekta lösningen är att installera SwitchBot! Detta fantastiska tillbehör gör att du kan öppna och stänga gardinerna automatiskt men också tända och släcka belysningen, och även alla tekniska tillbehör utan att kliva upp ur sängen.

Advertisement

2. Ögonmassage

Amazon

Det finns inget som är så irriterande som obehagögonen eller huvudet, men tack vare praktisk massage för ögonen blir dessa olägenhetr lyckligtvis bara ett minne blott. Tack vare denna massageapparat kan du unna dig varma eller kalla kompresser medan du lyssnar på din avkopplande favoritmusik. Obehag i ögonen och huvudet kommer inte längre förstöra dina lata dagar.

3. Fotmassage

Amazon

Om du däremot under dina aktiva dagar tillbringar mycket tid på fötterna och de alltid är ömma och trötta, prova fotmassagern, med olika massage- och värmefunktioner som för dig direkt till avkopplingens paradis.

4. Kroppskudde

Amazon

Kroppskudden är skapad för att främja vila för gravida kvinnor så den är perfekt för att stödja din kropp optimalt under din vila. Dess C-formade och mjuka högdensitetsstoppning garanterar alltid maximal komfort oavsett om du vill sova, läsa eller titta på din favoritserie.

5. Stöd i sängen för din surfplatta

Amazon

I sängen men också i soffan, när du måste använda surfplattan ligger du i obekväma ställningar för att stödja den. Skaffa dig ett praktiskt stöd för surfplattan som tar hand om att hålla den i en perfekt position.

Advertisement

6. Fjärrkontroll för Kindle

Amazon

Nu när dina händer äntligen är fria tack vare det praktiska stödet, slutför då med att skaffa en praktisk fjärrkontroll för Kindle. Dina armar behöver inte längre lämna täcket, inte ens för att vända blad under läsningen.

7. Minisophink

Amazon

Praktisk att ha inom räckhåll på ditt skrivbord när du arbetar, minisophinken är också perfekt för att följa dig på dina lediga timmar. Taktiskt placerad på nattduksbordet eller precis bredvid soffan, gör det att du slipper gå till papperskorgen när du äter ett mellanmål i sängen eller soffan, eller använder näsdukar.

Advertisement

8 Värmande nackstöd

Amazon

När tröttheten ackumuleras i nacken, eller mellan nacken och axlarna, kan det bli en utmaning att koppla av i sängen eller soffan. Lös problemet ett praktiskt fjärrstyrt uppvärmande nackstöd.

 

9. Uppvärmningsplatta för koppar

Amazon

Om du dessutom har den dåliga vanan att förbereda varma drycker bara för att glömma dem på nattduksbordet efter bara en klunk, är värmeplattan allt du behöver. Ställ den bredvid sängen eller soffan för att hålla dina koppar varma, så att du hinner dricka upp allt innan de kallnar.

Advertisement

10. Örngott i siden

Amazon

Siden är ett material som är perfekt till örngott, vilket gör att du inte bara kan njuta av en hälsosam nattsömn, utan kommer att utgöra en riktig regenererande session som på ett spa för din hud och ditt hår: faktum är att siden ger näring till huden och håret som förhindrar tecken av åldrande och kan naturligt reglera kroppstemperaturen. Tack vare örngottet i siden kommer du inte längre att tvingas att ständigt vända på kudden på jakt efter den svala sidan.

11. Kuddbricka

Amazon

På sängen eller soffan kan det vara en vana att tillåta sig själv att smutta på en drink eller knapra på lite snacks med stor risk att välta. Tack vare kuddbrickan, utrustad med praktiska hål för muggar, glas, flaskor, snacks och fjärrkontrollen, kan du dricka och äta i total avkoppling medan du ser din favoritserie bekvämt liggande.

Advertisement

12. Formbar kudde

Amazon

En formbar kudde garanterar alltid maximal komfort och anpassar sig till alla dina behov av stöd. Tillverkad av flera kuddar som passar inuti varandra, kan du enkelt sätta in eller ta bort inläggen för att göra din kudde hög, mjuk eller platt.

13. Sänghylla

Amazon

Sänghyllan tillåter dig att alltid ha alla dina föremål till hands, utan att riskera att de gör sönder eller ramlar när du flyttar på täcket.

Advertisement

14. Termisk mugg

Amazon

Slutligen, för att hålla dina drycker svala på sommaren och varma på vintern, rekommenderar vi att du skaffar en praktisk termisk mugg med handtag och sugrör, som ger dig maximal komfort genom att ge dig ett skönt mysande med din favoritdryck, alltid serverad i rätt temperatur,

Vilken av dessa produkter har du redan köpt?

Advertisement