5 idéer för toapappershållare för att ge mer stil till ditt badrum

av Titti Carlberg

14 Juni 2024

Advertisement

Badrummet är ofta ett av de mest förbisedda utrymmena när det gäller inredning, men det är också en av de platser där vi bäst kan uttrycka vår personlighet och stil. Ett av de element som kan göra skillnaden i det här rummet är toalettpappershållaren.

1 - En multifunktionsrullhållare med hylla och toalettborste

susswiff/Amazon

I ett badrum är utrymmesoptimering och multifunktionalitet väldigt viktiga element. Idén med en multifunktionell rullhållare förkroppsligar perfekt dessa ändamål, en som kombinerar både elegans och funktionalitet.

Detta tillbehör håller inte bara toapappersrullen, utan har också en hylla och en toalettborsthållare, vilket gör det till den idealiska lösningen för den som vill maximera förvaringen i detta trånga utrymme.

Advertisement

2 - Pelare med rullhållare och ett skåp

AOJEZOR/Amazon

En annan snygg och funktionell lösning för att bättre organisera utrymmet i badrummet är en toalettrullhållare med inbyggt skåp.

Den här idén utmärker sig för dess förmåga att matcha design och funktionalitet i ett enda element och erbjuder inte bara en hållare för toalettpapper, utan också ett extra förvaringsutrymme som alltid uppskattas i ett badrum.

3 - Vintage toarullhållare med ett industriellt rep och karbinhakar

Niciksty/Amazon

För den som gillar en stil som är industriell och vintage representerar toarullhållaren med industriellt rep och karbinhakar en originell och karaktäristisk lösning, som ger en touch av unikhet till ditt badrum.

Denna design inspireras av estetiken i gamla fabriker och lagerhus, där repet, typiskt gjort av hampa eller jute, ger en känsla av värme och naturlighet, medan karbinhakarna tillför ett robust och funktionellt element, vilket gör det lättare att byta toalettpappersrulle när den är slut.

Rullhållare med fristående och fällbar piedestal

niffgaff/Amazon

En fristående och hopfällbar piedestal som rullhållare eliminerar behovet av fasta installationer, vilket ger dig friheten att ändra position på rullhållaren så att den passar dina behov, vilket gör den perfekt för små badrum eller de som ofta gillar att förnya utseendet på sin plats.

Tillverkat av motståndskraftigt material som rostfritt stål eller högkvalitativ plast, anpassar detta designobjekt till alla stilar för ett badrum tack vare de olikaytbehandlingarna som finns tillgängliga, från glänsande krom till matt svart, vidare till mer livfulla färger.

5 - Rullhållare av trä med hylla

EBEAKA/Amazon

För den som föredrar naturliga material representerar en rullhållare av trä med en hylla ett utmärkt val för att lägga till en touch av rustik elegans och funktionalitet till badrummet.

Denna typ av rullhållare kombinerar det praktiska med att ha toapapper till hands med den ytterligare fördelen med en hylla, perfekt för små prydnadssaker, ljus, växter eller vardagsprodukter som mobiltelefonen.

Valet av toapappershållare bör därför inte bara ses ur en funktionell synvinkel, utan även som en möjlighet att uttrycka sin stil och berika den estetiska aspekten av sitt badrum.

Advertisement