Drömbassänger: 7 underverk som alla skulle vilja ha hemma

av Titti Carlberg

18 Februari 2024

Drömbassänger: 7 underverk som alla skulle vilja ha hemma
Advertisement

Bassänger har alltid varit synonymt med avkoppling och nöje, men också med lite lyx. Föreställ dig att ha dina drömmars pool i din trädgård, redo att ge dig oförglömliga stunder. I vår artikel visar vi dig sju extraordinära pooler som du säkerligen skulle vilja ha i ditt hem.

Advertisement

1. Pool med veranda

1. Pool med veranda

Instagram @jshudesign

Omgiven av en frodig vegetation och nästan helt vit arkitektur sträcker sig bassängen nära en härlig veranda, som erbjuder skydd från solen och låter dig njuta av en fantastisk utsikt under alla väderförhållanden.

Verandan är inredd med eleganta utemöbler som skapar en välkomnande och stilfull atmosfär.

Advertisement

2. Vardagsrum med utsikt över poolen

2. Vardagsrum med utsikt över poolen

Pinterest

Detta exceptionella vardagsrum med utsikt över poolen är direkt synonymt med oöverträffad lyx och stil. De stora fönsterna släpper in naturligt ljus i det inre utrymmet och erbjuder en panoramisk utsikt över poolen, vilket skapar en unik koppling mellan de inre och yttre elementen.

3. Hydromassage hemma

3. Hydromassage hemma

Instagram @arqprestige

Föreställ dig att du fördjupar dig i en lyxig hydromassage i ditt hem. Denna pool är noggrant designad för att erbjuda maximal komfort och välbefinnande. De kraftfulla bubblorna och vattenstrålarna masserar kroppen mjukt, lindrar muskelspänningar och ger en känsla av ren njutning.

4. En pool omgiven av grönska

4. En pool omgiven av grönska

Instagram @fellipelima.fotografia

Belägen i en idyllisk miljö, omgiven av träd buskar och frodiga växter, denna pool smälter perfekt ihop med den omgivande naturen. Det kristallklara vattnet reflekterar trädens frodiga gröna och skapar en atmosfär av lugn och harmoni.

De stora ytorna runt poolen erbjuder utrymme för att sola, koppla av i bekväma solstolar eller njuta av en utomhuslunch omgiven av naturen.

5. En bassäng utan slut med havsutsikt

5. En bassäng utan slut med havsutsikt

Instagram @jacobsenarquitetura

Belägen i ett privilegierat läge verkar denna pool utan slut med utsikt smälta samman med horisonten, vilket skapar en illusion av att vattnet förenar sig med havet. Den eleganta och moderna designen, med kanter som ser ut att försvinna in i horisonten, gör det till en idyllisk plats njuta av fantastiska solnedgångar, såväl som oförglömliga romantiska kvällar.

Advertisement

6. Pool med träterass

6. Pool med träterass

Behance

Poolen integreras perfekt med terassen av trä och skapar en miljö av lugn och komfort. Den naturliga träytan erbjuder en varm och välkomnande atmosfär, perfekt för avkoppling och solbad.

7. Relaxområde med pool

7. Relaxområde med pool

Pinterest

Designad för att erbjuda en flykt från vardagens stress, denna pool är hjärtat i ett område dedikerat till välbefinnande och avkoppling. Runt den finns ett stort område utrustat med bekväma sittplatser och solstolar, perfekt för att sola, läsa en bok eller bara koppla av. Atmosfären görs ännu trevligare av växter och blommor som tillför en ton av fräschör och färg till miljön i sin helhet.

Dessa sju underbara drömbassänger representerar tydliga exempel på lyx, komfort och elegans. Att bo i ett hem med en av dessa bekvämligheter skulle vara en unik upplevelse, där man kan fly den dagliga rutinen och fördjupa sig i en värld av lugn, skönhet och välbefinnande.

Advertisement